Georgieva žena našla na podu bez svijesti: Pjevaču pozlilo, vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda…Hitno prebačen u bolnicu

Vlado Georgiev hitno je primljen u Urgentni centar nakon što ga je nevjenčana supruga Milica pronašla na podu u besvjesnom stanju. Pjevač je dramu doživio 7. maja, a u bolnicu ga je Hitna pomoć dovezla u 22.50 sati. Njemu je iznenada pozlilo u porodičnom domu, a njegova žena pozvala je ljekare.

– Ekipa je na pjevačevu kućnu adresu stigla pet minuta poslije poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svijesti, iscrpljen i blijed. Vilica mu je bila ukočena, a iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmjerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pjevačeva izabranica je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga neko ne bi uslikao – priča naš izvor.

On dodaje da je u Urgentni primljen kao hitan slučaj.

– Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmjerila puls. Nakon sat i po vremena pjevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vrijeme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i vidjelo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, ona nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmjehnula se tek kad je Vlado progovorio – kaže dobro obaviješten izvor.

Naš sagovornik tvrdi da je Georgiev napustio Urgentni centar na svoju odgovornost.

– S obzirom na to da je pjevač bio u veoma teškom stanju, ljekari su željeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša ljekare, ali on nije htio. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa ženom napustio Klinički centar – završava naš izvor.

Pozvali smo Georgieva, ali on nije odgovarao na naše pozive.

POVEZANE OBJAVE

Back to top button

Adblock Detected

Molimo ugasite ADBLOCKER kako bi otvoriti stranicu!