Da li je ovo najbolji posao na svetu? Plaćaju 24.000 evra da putujete Evropom i pijete ALKOHOL!

Internet sajt koji okuplja ljubitelje džina ponudio je godišnju platu od 24.000 evra osobi čiji bi posao bio da putuje Evropom i testira različite vrste ovog alkoholnog pića.

Srećnik koji bude izabran za ovu odgovornu funkciju imaće u opisu posla da putuje pre svega Velikom Britanijom i nekim zemljama Evrope i proba što više uzor Koliko god ovakva “profesija” zvuči primamljivo, vlasnici sajta “ILoveGin” nisu očekivali da će na njihovu adresu stići više od 4000 prijava.

Zbog ogromnog interesovanja prijave neće moći da bude pregledane do kraja godine.

Tražimo entuzijastu kojeg će činiti srećnim da dane provodi pijući nove vrste džina, nove koktele, otkrivajući nove brendove i destilerije – piše u oglasu.

fg34g

Kandidat bi radio dva dana nedeljno, a za to vreme bi trebalo da poseti jednu ili dve kompanije koje se bave proizvodnjom džina. Takođe, budući profesionalni tester džina morao bi da jednom mesečno poseti centralu “ILoveGin”-a u Londonu, kada bi donosio uzorke novootkrivenih brendova.

Zvanični uslovi za posao iz snova je da ima najmanje 18 godina, da živi u Velikoj Britaniji, da poseduje vozačku dozvolu, da voli džin i da prepozna dobar džin kada ga proba.

(Telegraf.rs)

POVEZANE OBJAVE

Back to top button

Adblock Detected

Molimo ugasite ADBLOCKER kako bi otvoriti stranicu!